Інтелектуальна система електронного керування робить керування легким і легким. Час роботи відображатиметься на цифровому дисплеї. це короткочасний таймер зі звуковим сигналом. З його допомогою можна налаштувати час роботи духовки. Ви можете вибрати відповідний час для початку та завершення режиму приготування.
Електронний таймер
Електронний таймер – це короткочасний таймер зі звуковим сигналом. З його допомогою можна зручно запрограмувати час роботи духовки. За допомогою кнопок можна вибрати відповідний час для початку і завершення режиму приготування. Час роботи відображатиметься на цифровому дисплеї.
Харчовий зонд
Зонд для їжі – це термометр, який поміщають у їжу, що готується. За допомогою цього термометра ви можете контролювати внутрішню температуру (температуру всередині), а потім використовувати для визначення закінчення часу приготування. При досягненні заданої температури духовка автоматично вимикається. Використання харчового датчика завжди забезпечує ідеальні результати випічки та смаження.
Циркуляційна система
забезпечує постійне охолодження внутрішньої частини духовки та дозволяє вбудовувати прилади в кухонні меблі.
Інфрачервоний гриль
Інфрачервоний гриль ідеально підходить, якщо ви віддаєте перевагу готуванню риби, стейків або тостів у духовці. Якщо ви любите хрустіти на вулиці, злегка відкрийте дверцята духовки або скористайтеся вентилятором, щоб досягти кращих результатів.
Система гарячого повітря
Система гарячого повітря - зручне сучасне досягнення. Він складається з кільцевих радіаторів і високоефективних вентиляторів і забезпечує рівномірний розподіл гарячого повітря по всій камері печі. Температуру духовки можна встановити на 50° – 280°C, що ідеально підходить для випікання тортів і печива. Режим приготування з вентилятором скорочує час приготування, а також заощаджує час та енергію. Ця система забезпечує значно чистішу духовку, запобігає витіканню жиру та соку та забезпечує помітно кращий смак.
Easy clean – антиалергічна, екологічно чиста емаль
Внутрішня частина духовки покрита емаллю Easy clean . Це називається здорове приготування їжі, легке очищення, екологічність, довговічність. Емаль Kaiser має такі характеристики:
1. Антиалергенний
2. Просте у догляді піролітичне очищення
3. Антибактеріальне
4. Гігієнічне
5. Міцне покриття з тривалим терміном служби
6. Глянець, гладкість, стійкість до кольору, атмосферних впливів і температур
7. Екологічно
чиста функція піролізу для самоочищення
Ця функція призначена для швидкого очищення духовки. Температура духовки піднімається до 400 °C і підтримується протягом 1 години. На відміну від піролізу ваші кухонні меблі не піддаються сильному термічному удару. Піроліз забезпечує постійне та зручне очищення навіть важкодоступних місць, наприклад, верхньої та задньої поверхонь духової порожнини. Немає необхідності скрабувати – запеклі плями від жиру та сосу можна легко видалити миттєво! Для особливо складних плям коротко розігрійте духовку та очистіть – плями зникнуть. Щоб видалити невеликі плями, використовуйте м’яку щітку та гарячу мильну воду.
Рейки для підтримки полиць, які легко монтуються
Опорні рейки для полиць виготовлені з нержавіючої сталі. Ви можете витягувати дека та решітки без пошкодження емалі. Бічні рейки легко демонтуються, що забезпечує зручне очищення духової порожнини. Опорні рейки полиць можна мити вручну або просто помістити в посудомийну машину для зручного очищення.